CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Voluminosa i injusta derrota del Mestalla a Barcelona (3-1)

Per Blanquinegres · 02 Novembre, 2016

La Segona Divisió espanyola ha avançat en este dimecres una gran jornada per al VCF Mestalla de Curro Torres. Després de les dos últimes victòries consecutives, el FC Barcelona era el rival amb el que tornar a recuperar la bandera del lideratge amb el punt que separava a tots dos conjunts abans de que la pilot començarà a rodar sobre el mini blaugrana.

El premi de tornar a manar a la classificació del grup tercer de la categoria de bronze del futbol espanyol servia per vore un Mestalla dominador, amo i senyor als primers compassos del partit. Els blanquinegres deixaven sense arguments als catalans i es veien superats tot i que el marcador encara mantenia reflectit el 0-0 inicial. La més clamorosa fins al moment de la primera meitat arribava als vint minuts de partit. El davanter canari home gol d’este Mestalla, Aridai sense cap tipus d’oposició s’adormia i perdia l’oportunitat de avançar als visitants a l’encontre. Set minuts més tard no havia lloc a l’errada i després d’una bona jugada entre Jordi Sánchez i el propi Aridai, el Mestalla obria la llauna dels gols. Aridai des de la frontal de l’àrea, retallava i superava l’oposició del porter blaugrana per fer el zero a ú.

L’alegria però durava poc més de deu minuts. El Barça empatava a poc més de cinc minuts per al descans i ho feia no exempt de polèmica. El gol de la igualada arribava després d’un clamorós fora de joc. El xut de Dani Romera colpejava en el cos d’un jugador barcelonista que es trobava en clara posició il·legal. Toni Sivera, meta blanquinegre explotava davant tal situació que va ser passada per alt tant del col·legiat com del seu assistent número dos. Amb la polèmica present encara, els 22 protagonistes marxaven cap als vestidors.

La represa arrancava amb 45 minuts encara per davant amb els que buscar la victòria i els tres punts. Esta feina va truncar-se quan als sis minuts, 51 de la segona part el FC Barcelona B tornava a colpejar fent el 2 a 1. De nou, Romera era l’autor del gol i de nou amb la particularitat de trobar-se en situació avançada. Gol que per tant no hauria d’haver pujat al lluminós per situació de fora de joc. En definitiva massa premi i massa permitivitat  per als cules vist el vist al camp.

Amb més de 35 minuts encara per davant el Mestalla va buscar el gol que el tornara a clavar al partit amb l’empat. Este però no va arribar i el filial del Barça deixava tancat el partit amb el tercer de Romera al minut 75. Un Romera que al tram final del partit va deixar als seus companys en inferioritat al ser expulsat per doble groga.

Amb l’arribada al minut 90, el Mestalla certificava la dura i difícil de digerir derrota amb la doble errada arbitral amb la que queda frenada la bona marxa dels de Curro Torres que hauran de refer-se de seguida per al partit de dissabte davant el Sabadell dissabte a les 17 hores.