ACTUALITAT  

David Albelda: “Hala Madrid”

Per Alejandro Fernandez · 09 Gener, 2024

Aquest passat diumenge es va acomiadar David Albelda de tots els seus companys del Tertulión de los domingos de Tiempo de Juego, presentat per Juanma Castaño, per a centrar-se exclusivament a dirigir al Vila-real C en la Tercera Federació. Albelda va posar fi a una època en la ràdio per a complir l’objectiu de pujar a l’equip groguet a Segona Federació.

Juanma Castaño va ser el que va anunciar que Albelda marxava del programa, i per això li va demanar a l’exfutbolista que diguera tot el que se li passara pel cap i el que pensava en el moment. “Diu una frase per la qual t’agradaria ser recordat, ves-te’n per lo gran”, va exposar Juanma Castaño. Albelda s’ho va pensar i va soltar un “Hala Madrid”. L’exjugador valencianista va deslligar el riure de tots els tertulians, entre ells, Manolo Lama, Santiago Cañizares, Siro López i Gonzalo Miró.

“Que no se’t quede res dins, exerceix com l’últim dia de comentarista, queda’t a gust, no et vages amb alguna cosa dins al Vila-real que després se t’enquista ací dins”, va comentar el conductor del programa. 

David Albelda està ja focalitzat al Vila-real C i el diumenge es va acomiadar del programa i dels seus companys de la ràdio. “M’incorpore al Vila-real. He debutat aquest matí i hem quedat 1-1. Soc l’entrenador del Vila-real C, que està en Tercera Federació. Ja tenia ganes i a més és un lloc fantàstic per a aprendre. A vore com va, potser en dos anys em canse”, va verbalitzar Albelda el diumenge en el seu comiat del programa de COPE.