ACTUALITAT  

Vinícius torna a perdre els nervis i espenta a Mingueza

Per Joan Marc García · 11 Març, 2024

La història entre Mestalla i Vinicius està escrita. No hi ha més calificatius. Després de tot el partit del passat dissabte 2 de març on Mestalla va apretar molt al brasiler, el jugador del Reial Madrid va tornar a donar arguments a aquells que li diuen que és un provocador.

Després del primer gol, el jugador va alçar el puny al cel, propi del moviment Black Lives Matter (contra el racisme). Un signe que seria aplaudible si no fora perquè està tornant a deixar caure que el valencianisme és racista. En el segon gol, Mestalla també va explotar contra Vinicius per altre gest provocador. Es va emportar la mà a les orelles celebrant mentre mirava a Mestalla.

Ahir, en el partit entre Reial Madrid i Celta, als 55 minuts de joc, amb el marcador 1-0 a favor del Reial Madrid, Óscar Mingueza va subjectar a Vinicius de la samarreta per a impedir que avançara cap a la porteria. La resposta del jugador del Reial Madrid, amb el joc ja detingut i la falta del jugador del club de Vigo sancionada, va ser espentar i derrocar al seu oponent. Melero López va mostrar la targeta groga als dos jugadors.