ACTUALITAT  

Vinicius repta a Dimitrievski a un enfrontament fora del camp

Per Joan Marc García · 06 Novembre, 2023

El porter del Rayo Vallecano, Stole Dimitrievski, i Vinicius, van ser els protagonistes d’un tens episodi durant el partit en què el Rayo Vallecano va aconseguir un empat (0-0) davant del Reial Madrid a l’estadi Santiago Bernabéu.

El davanter del Reial Madrid va amenaçar el porter del Rayo: “Tu i jo, fora; tu i jo, fora”, li va dir Vinicius a Dimitrievski després que el davanter del Reial Madrid xocara amb el porter de Macedònia en un llanç del joc.

El xoc es va veure interromput temporalment perquè Dimitrievski va necessitar assistència mèdica per part del personal mèdic de l’equip del Rayo. Després de la reanudació del joc, Vinicius es va apropar a Dimitrievski i ahí va ser quan li va proposar: ‘Tu i jo, fora; tu i jo, fora”.

L’explicació de Dimitrievski sobre el que va passar

Al culminar el partit, Stole Dimitrievski va compartir amb Edu Aguirre, del programa El Chiringuito, la seua perspectiva sobre l’incident i les paraules de Vinicius.”No ha passat res… Al final és normal… Ell volia agafar la pilota, jo em doble el turmell al camp i caic. Simplement són circumstàncies del joc i res més“, va explicar el porter.

“Són coses normals que poden passar. Com jo a ell o ell a mi. Simplement va ser de risa. Realment tampoc li done molta importància“, va manifestar el porter del Rayo.