ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Vinicius perd els nervis i agredeix a un jugador del Leipzig

Per Blanquinegres · 06 Març, 2024

En el minut 54 el Leipzig va reclamar una roja per a Vinicius: “Ha jugat amb foc en la seua acció amb Orban però encerta Massa en mostrar-li només la cartolina groga”, va afirmar Pavel Fernández, l’analista arbitral de Ràdio MARCA.

Els jugadors del Lepizig, especialment Rose, van demanar la targeta roja per agressió al futbolista del Reial Madrid. És més, Vinicius més tard es va tornar a encarar amb Rose.

La jugada es va originar després d’una falta de Vinicius després que el futbolista del Reial Madrid arribara tard

 

Ricardo Arias explota contra el Madrid i contra Vinicius

Ricardo Arias, ambaixador del València, no va poder mossegar-se la llengua a l’hora de parlar de Vinicius. La llegenda blanc-i-negra, el futbolista que més temporades ha estat en el club de Mestalla, va dir en la ràdio oficial del València: “No em cap al cap que un club que parla de tant de senyoriu consenta que una jugador faja els lios que munta… tenia ganes de dir-ho”. La seua reflexió sobre l’actitud del davanter brasiler ha sigut natural, perquè ni tan sols se li va preguntar sobre aquest tema.

Arias va atendre a VCFMedia per a enviar un missatge d’ànim a Diakhaby i també per a parlar de la situació esportiva de l’equip de Rubén Baraja. Al francés li desitge una ràpida recuperació i es va posar a la seua disposició “per al que faça falta”. “Tant de bo li isca tot bé a Diakhaby i puguem tornar a veure-li somriure”, va comentar el que fora central del València durant 16 temporades.

L’ambaixador blanc-i-negre, sobre el vestuari de Baraja, va destacar el bon ambient que es respira: “S’ha format, és el de família. Primer va ser Baraja el que tenia la clara intenció de crear eixe grup i després han de ser els jugadors els que accepten, que els agrade i vulguen seguir en eixe to d’amistat. Això es veu reflectit en el camp. L’ambient és tan bo, sa, natural i juvenil, que donen enveja. Són una autèntica delícia”.