ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Vinicius Jr no entra en la convocatòria per al partit contra el Rayo Vallecano

Per Marc Santiago · 24 Maig, 2023

Vinicius Jr és sense cap dubte l’home de moda després de tot el que ha passat els últims dies i de les conseqüències que ha tingut (o no) en la competició. I és que el jugador brasiler va ser expulsat el passat partit del diumenge, on el València i el Reial Madrid s’enfrontaren, i on després d’una jugada polèmica va haver-hi una baralla que va involucrar a jugadors d’ambdós equips, agredint Vinicius a Hugo Duro i rebent la targeta roja després de revisar-se la jugada en el VAR.

Ahir es donava a conéixer que l’expulsió quedava anul·lada i que el brasiler podria estar present en el partit de hui contra el Rayo Vallecano. Açò va molestar molt a equips i directius de La Liga, ja que trobaven injust que se li retirara la roja a Vinicius quan hi ha proves fermes sobre els fets que provocaren l’expulsió mentre que altres situacions molt menys greus que s’han recorregut per altres equips no han aplegat a cap lloc.

Hui el Madrid ha comunicat que Vinicius no entra en la convocatòria per al partit suposadament per unes molèsties en el genoll, però podria ser perfectament que fora per evitar possibles xiulades i acusacions sobre el jove brasiler.

Aquest cas s’ha descontrolat i ha provocat que el futbol espanyol siga protagonista de titulars i notícies arreu del món, però no per motius pels quals estar orgullosos.