ACTUALITAT  

Vinicius insulta a un periodista després del partit

Per Alejandro Fernandez · 22 Maig, 2023

El partit d’ahir quedarà marcat en el món del futbol espanyol i especialment, en Vinicius. El brasiler va estar més pendent dels assumptes externs al partit i no estava amb el cap posat en l’encontre davant el València. Després del partit, de passar pels vestuaris i les dutxes, els jugadors passen per una zona on es troben amb els mitjans de comunicació i alguns aficionats, abans d’arribar a l’autobús que els farà tornar a la seua ciutat. En eixe instant, Vinicius va continuar amb el comportament que havia demostrat durant tot el partit.

En el moment en el qual passa per la zona dels mitjans, un periodista li pregunta a Vinicius si demanarà perdó a Mestalla pels gestos de  ‘a segonaque havia fet durant el partit. L’atacant del Reial Madrid li va respondre amb “tonto, eres tonto tu, eh”. El brasiler  va utilitzar la mateixa expressió que li van verbalitzar els aficionats valencianistes durant el partit, i que Anceelotti va confondre amb “mono”.

Este és un gest més de tots els que va fer en la tard-nit d’ahir el jugador del Reial Madrid, qui es va passar tot el partit més pendent de l’extern al que succeïa sobre la gespa, i més pendent dels àrbitres. El brasiler va marxar del camp després de ser expulsat per una agressió a Hugo Duro, i en el seu camí als vestuaris va continuar fent els gestos de ‘a segona’ a tot Mestalla.

 

Hola