ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Vinicius ataca a Mestalla en la seua declaració

Per Blanquinegres · 05 Octubre, 2023

El futbolista del Reial Madrid Vinicius va arribar a primera hora d’aquest matí del dijous 5 d’octubre als jutjats de Plaza Castilla per a declarar per videoconferència davant el jutjat d’Instrucció nº10 de València, que investiga els insults racistes que suposadament es van proferir en l’estadi de Mestalla el passat 21 de maig.

S’espera que amb aquesta declaració acaben les primeres diligències ordenades pel jutjat en el marc d’aquesta causa, en la qual consten com investigats tres joves d’entre 18 i 21 anys, als qui el club ha vetat el seu accés a Mestalla per a tota la vida. Esta declaració s’havia ajornat fins a dos ocasions, ja que al principi es va fixar per al 27 de juny i es va posposar per al 28 de setembre per trobar-se el futbolista de vacances a l’estranger.

En la seua declaració, que es va estendre durant quasi una hora, Vinicius va recolzar la versió que en el seu moment va dir Ancelotti en la roda de premsa posterior a la trobada: “Li ensenyen la roja i tot l’estadi cridant “mono, mono”. No hi ha molt a dir, estic molt trist perquè mai m’ha passat això”. El brasiler va declarar en el jutjat que els crits no van ser de dos o tres persones, sinó que van ser generalitzats en l’estadi en eixe moment. També va assenyalar que només ha rebut insults racistes a Mestalla (malgrat que ja va haver de declarar per una causa similar per insults a Son Moix durant un Mallorca-Reial Madrid) i que vol implicar-se en la lluita contra el racisme en el futbol.