+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Vinculen a Yarmolenko i Imbula amb el VCF

Per Blanquinegres · 07 Abril, 2015

Segons diversos mitjans on-line, vinculen estos dos noms amb l’entitat blanquinegra.

 

Segons s’apunta des d’Anglaterra i França, el VCF estaria darrere de dos noms per tal d’incorporar-los a la pròxima temporada, la 2015-16. El primer seria el davanter ucraines actual jugador del Dinamo Kiev, Andriy Yarmolenko i el mig campista belga jugador de l’Olympique de Marseille , Giannelli Imbula.

El cas del davanter internacional per Ucraïna, sona des de les illes britàniques, vinculant el seu nom a banda del València CF, amb el del Chelsea de Jose Mourinho i amb el projecte del PSG. Tot i els seus 25 anys, Andriy, és tot una referencia atacant al seu país i tot el panorama europeu, per lo que el seu preu d’eixida no seria mai inferior als 30 milions d’euros. El que és considerat com el nou Shevchenko, vindria a aportar la seua força a tota la parcel·la de l’atac valencianista, on pot desenvolupar el seu joc.

L’altre nom que es relaciona amb l’entitat de Mestalla és el del belga, nacionalitzat francès, jugador de l’OM de Bielsa, Giannelli Imbula. Este migcampista dretà, en ocasions lateral, completaria a la perfecció la medul·la dels blanquinegres. Amb 22 anys ja ha aparegut en alguna de les citacions de Didier Deschamps per participar amb ‘Les Bleus’. El contracte amb l’entitat de Marsella finalitza al 2018 per lo que de presentar-se l’oportunitat d’abandonar el club francès, el VCF hauria de dipositar una xifra propera als 20 milions d’euros. El que diuen com el nou Viera, també tindria els ulls del líder a la Serie A, la Juventus de Torí.

Este bon València CF, continua creant vincles no vinculants amb futbolistes de cara al futur. Grans noms que de segur l’entitat valenciansita necessitarà si la rata penada torna a sobre volar per els millors estadis del continent amb les estreles de la Lliga de Campions i la seua música de fons.