+  ACTUALITAT  

Villas-Boas podria ser l’elegit per a la banqueta

Per Blanquinegres · 04 Abril, 2016

André Villas-Boas podria ser l’elegit definitiu per a la banqueta de Mestalla temporada 2016-2017, segons contaven els companys de LaBanda914 de Radio Esport. Una decisió que podria estar ja presa des de fa un mes. Esta elecció evidentment, quedaria totalment en un segon plànol degut als problemes pels qual travessa l’equip, sense tindre la permanència confirmada.

Per un costat, el tècnic portuguès ja va entonar el seu adéu del Zenit de Sant Petersburg precisament dies previs al duel que obria la fase de grups de la Lliga de Campions a Mestalla davant el VCF al mes de setembre. Des d’aleshores el seu futur ha sigut vinculat amb diversos equips de cara a nous projectes però dins del maremàgnum de noms que havien sonat per al conjunt valencianista, este, encara no havia pres força.

Per altre costat, este nom ens portaria cap a un possible canvi de tendència difícil de imaginar a la Capital del Túria. Amb el nom d’AVB damunt la taula, la figura del representant més influent al món i soci del màxim accionista del Club, Jorge Mendes quedaria totalment oblidat. André Villas-Boas perteneix al grup de representació portuguès Proeleven dirigida per Carlos Gonçalves. Així el VCF tractaria de deslligar-se d’un dels principals problemes de direcció esportiva segons l’opinió de l’aficionat i dels que Meriton en tot moment ha volgut desmarcar-se.

Estarà per vore si este és el nom que definitivament tanca el debat o si per contra és un més entre els diferents candidats que s’han anat publicant. Cal tindre en compte que el futur de l’equip ja siga en Primera o en la Segona marcarà i molt el perfil del màxim responsable de l’àrea tècnica valencianista.