ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Villa parla de situació límit al València

Per Alex Alfaro · 28 Març, 2023

David Villa ha sigut el gran protagonista a Benidorm. Des de l’altures de l’edifici Intempo, el Guaje ha exposat el seu projecte de futur amb el CF Benidorm. Villa ha analitzat amb AS el seu projecte i la situació del València. A l’asturià, una de les llegendes blanc-i-negres, li preocupa molt l’objectiu en el qual està immers el seu “amic” Rubén Baraja.

Com veu la situació del València?

Estic preocupat perquè la situació és límit, però amb la il·lusió que es pot tirar avant i salvar aquesta situació de risc.

Creu que s’ha millorat amb Baraja i Marchena?

Ho vaig viure en 2008 i és molt complicat parlar futbolísticament en una situació de risc en la qual has de traure punts. Però crec que el València de Baraja ha millorat molt quant a la connexió amb Mestalla i les dos victòries a casa, la porta a zero… Ha millorat i tenen jugador per a aconseguir l’objectiu que desgraciadament no és un altre que salvar la categoria.

Tampoc ajuda la crispació social…

L’afició estarà amb l’equip. Ho vaig viure en 2008 i estàvem en risc de descens i ens animaven des del primer minut a Mestalla. Com a jugador del València cal donar-li coses al publique, però si li dones un mínim et retornaran deu vegades més.

Què li va semblar veure al Pipo en la banqueta?

Em va agradar molt veure als meus amics amb eixa il·lusió i eixa tensió. Sabran manejar la situació perquè ja la van viure. Com a amic i valencianista em fa il·lusió veure’ls amb el xandall en la banqueta.