+  PRIMER EQUIP  

VIL-VCF: Derbi regional per a tancar un any trepidant

Per Pere Alapont · 31 Desembre, 2015

El Vila-real i el València s’enfronten esta vesprada (El Madrigal, 16 h) en l’últim partit que es disputarà de la Lliga espanyola l’any 2015. La idea de l’LFP d’elegir la vesprada de Cap d’Any perquè es dispute aquest duel regional provocarà que l’afluència d’aficionats valencianistes no vaja a ser tan massiva com en anys anteriors, però així i tot s’espera una representació de seguidors blanquinegres a les grades d’El Madrigal.

De la mateixa manera que ho ha fet el València en el partit de Copa del pròxim dia 6, el Vila-real ha ideat una promoció per a tractar d’atraure més espectadors en una vesprada complicada i ofereix entrades a 5€ per als familiars dels socis.

Sobre l’herba, el més destacat serà el retrobament de Roberto Soldado, actual davanter groguet, amb el seu antic equip. El talent i l’olfacte de gol a les dos davanteres està assegurat amb l’anomenat Soldado i el seu ex company Paco Alcácer, els quals mantenen una bona relació.

Són 8 els punts que els castellonencs li trauen ara mateix als homes de Gary Neville, una distáncia que no deu ampliar-se més si no es vol quedar totalment despenjat de les places de dalt. La victòria, per tant, és pràcticament obligatòria, però molt complicada. Un autèntic partidàs.

Alineació 11 titular villarreal1