La millor informació del ValènciaCF en valencià

VÍDEO: Samu Castillejo arriba a València
,

VÍDEO: Samu Castillejo arriba a València

COMPARTIR

Samu Castillejo acaba d’aterrar en l’aeroport de Manises després d’agafar un vol privat des de Milà fins a València. El vol estava programat perquè arribara al voltant de les 10.15.

A la seua eixida d’Itàlia, va ser gravat entrant en l’aeroport mostrant la seua felicitat per la nova etapa al València C.F.

Samu Castillejo és un futbolista que agrada molt a Gattuso. Gattuso el va entrenar en la seua etapa en el Milà i té records positius del rendiment del jugador. Ara mateix, el València està treballant en la seua incorporació i estaria pràcticament tancat a falta de la firma del jugador. 

El fitxatge es va tancar ahir a la nit després d’un llarg dia de negociacions en el qual el major interrogant han sigut els variables.

Es tracta del primer fitxatge de la temporada, i ha arribat lliure perdonant una bona quantitat de diners. Finalment, l’ex del Vila-real i del Màlaga ha arribat després de diversos estius sonant per al València. No obstant, tot apunta a que la situació econòmica no permititx inscriure ara mateix a cap futbolista. 

Durant el dia de hui aterra a Manises en un vol privat procedent de Milà i també per el matí realitzarà les proves mèdiques habituals en la clínica de confiança del club.

Està previst que s’incorpore al més prompte possible als entrenaments i viatjarà al costat de la resta de companys a terres suïsses divendres que ve.

Vídeo de la seua arribada