VÍDEO: Primer gol de Soler amb el PSG en Champions i assistència de Messi

Per Blanquinegres · 26 Octubre, 2022

Carlos Soler es va estrenar durant el dia d’ahir. El valencià ha anat creixent pas a pas en el PSG i a poc a poc s’està convertint en una figura important des de la banqueta. La realitat és que li ha costat acostumar-se a la dinàmica de l’equip parisenc, però la setmana passada va ser per primera vegada titular en la Lligue 1 i durant el dia d’ahir va saltar al terreny de joc en Champions en el minut 68.

I finalment va arribar el gol. En el minut 83, a passe de Messi, aconseguia marcar el seté gol del PSG enfront del Maccabi Halfa, qui poc va haver de fer front a un dels millors equips del vell continent.

Malgrat ser el seté gol, Soler va córrer a la banda amb un somriure d’orella a orella per a celebrar el gol, i el va fer amb una abraçada amb Fabián, un dels seus grans companys dins del vestuari parisenc. En la banqueta, Mbappé aplaudia després de marcar dos gols en aqueixa mateixa nit.

L’última vegada que el París va anotar set gols en un partit de la UEFA Champions League va ser el 22 de novembre de 2017 quan va derrotar al Celtic per 7-1 en la capital gal·la.