ACTUALITAT  SOCIAL  

Lamentable batalla campal al futbol regional valencià

Per Javi Richart · 03 Juny, 2024

El futbol regional valencià es troba aquestes setmanes disputant la fase més important de la temporada, els play-offs d’ascens. Diumenge es va disputar l’encontre entre el Paterna CF i el Novelda Unió, partit que va acabar amb la victòria i ascens del conjunt alacantí a l’estadi Geraldo Salvador de Paterna.

En canvi, l’encontre va deixar unes imatges lamentables al finalitzar els 90 minuts, on alguns aficionats locals del Paterna van començar a llançar botelles i pegar punyades als jugadors i aficionats del Novelda Unió, que no van poder celebrar l’ascens com els hauria agradat. Les imatges de Golsmedia sobre l’encontre s’han fet virals, i ràpidament els dos clubs, tant el Paterna CF com el Novelda Unió, han condemnat els fets.

Comunicat del Paterna CF

Lamentem profundament els fets esdevinguts després de la finalització del partit d’aquest migdia. Persones alienes al nostre club, que no ens representen en el nostre dia a dia, han protagonitzat una sèrie d’actes violents, entelant la imatge de la nostra institució. Volem transmetre el nostre rebuig davant aquests esdeveniments, i per això hem posat en marxa totes les mesures necessàries per identificar els responsables d’aquests fets i prendre les mesures legals corresponents. Per últim, donem l’enhorabona al Novelda Unió per la victòria i l’ascens”.

Comunicat del Novelda Unió CF

“Des del primer moment sabem que els fets esdevinguts al final de l’encontre entre el nostre equip i el Paterna CF són aliens al club (Paterna CF) i la majoria de l’afició local durant el dia de hui. Sabem que aquestes persones no representen a la gran afició del Paterna CF que va visitar Novelda la setmana passada, i a la gran majoria que ens ha rebut hui. Condemnem tot acte violent, així com qualsevol comentari despectiu a les xarxes socials cap al nostre rival de hui. Des del Novelda Unió  CF agraïm el tracte rebut per tota la directiva del Paterna CF  i la seua gran afició. A Novelda teniu un club amic”.