La millor informació del ValènciaCF en valencià

VÍDEO: Gattuso ja està a València
,

VÍDEO: Gattuso ja està a València

COMPARTIR

Gattuso ja està a la ciutat de València. El tècnic italià acaba d’aterrar en l’aeroport de Manises, després d’aterrar amb un vol IB8380 d’Ibèria provinent de Marbella, on el nou entrenador del València resideix en diferents moments de l’any.

Una setmana després de la seua reunió a Singapur amb Peter Lim, els rumors es posen fi i Gattuso ja és una realitat. Durant el dia de hui no hauran més moviments, però demà és el gran dia per a Gattuso.

 

 

Gattuso serà el protagonista del dia de demà. Després de setmana i mitja de negociacions, amb Bordalás ja fora de manera oficial, li toca el torn a l’entrenador italià. Entre aquesta nit i demà viatjarà a València des de Marbella, on es troba ara mateix vivint. D’aquesta manera, es vistirà oficialment com a ratapenada
 

El planning per a demà

Durant el dia de demà està tot previst. Res més puga, depenent de si arriba aquesta nit o demà, acudirà a les oficines per a signar els contractes restants. Una vegada tot arreglat, el club farà oficial el nou entrenador. Immediatament, Gattuso farà la primera visita a la ciutat esportiva de Paterna, per a conéixer el seu lloc de treball de la pròxima temporada.

Durant la vesprada, serà el torn per a la seua presentació davant els mitjans de comunicació. Si finalment els temps quadren, es produirà l’habitual roda de premsa inicial on podrem preguntar-li els per menors de la seua arribada.