La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso utilitza un “vaper” durant l’entrenament
,

Gattuso utilitza un “vaper” durant l’entrenament

COMPARTIR

Gattuso està demostrant durant estos dos primers dies d’entrenaments, i és que sens dubte és una persona particular. Pilota en els dos primers entrenaments, música per a fer la part física, màxima intensitat en els mini partits, i utilitzar un “vaper” durant l’entrenament.

Com es pot veure en el vídeo dels companys de Gol, es veu a Gattuso en una conversa amb Ochoterna en la qual amb la mà dreta “vapea”. Entenem que serà un dels mecanismes que utilitzarà el nou entrenador del València per a relaxar-se durant l’entrenament.

 

Gattuso vol protegir als jugadors

Ara mateix, segons ha informat Deportes COPE València, Gattuso ja ha explicat als futbolistes com serà la seua relació al llarg de la temporada. En primer lloc, l’entrenador italià ha demostrat que és una persona valent que vol protegir als seus jugadors. Per esta raó, Gattuso ha confirmat als jugadors que serà el seu escut i que ell sempre serà el màxim responsable quan hi haja problemes. 

A més d’açò, Gattuso ha transmés als jugadors que vol tindre una relació propera amb ells. Per este motiu, l’italià els ha dit que el seu telèfon i el seu despatx estarà disponible tots els dies de la setmana i a totes hores. Gattuso vol guanyar-se la confiança de la plantilla del València amb una bona relació. 

D’altra banda, l’entrenador del València també vol crear un bon ambient amb tota la plantilla. Per esta raó, Gattuso vol que els jugadors passen molt de temps junts. Una forma per a aconseguir-lo és estar més temps a la Ciutat Esportiva de Paterna. De fet, estan dormint la sesta en un hotel proper al camp d’entrenament. 

Gattuso vol compromís

Per últim, Gattuso ha explicat a la plantilla que vol que els seus jugadors estiguen bojos pel futbol. El tècnic italià vol uns futbolistes que estiguen pensant en futbol al llarg de tot el dia. D’esta manera, Gattuso busca una motivació extra, la qual podria ser molt útil per a afrontar moments complicats de la temporada.