ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guti s’ofereix al València i dona els seus motius

Per Alex Alfaro · 31 Gener, 2023

L’avantatge de ser col·laborador d’un programa amb tanta audiència com és El Chiringuito a nivell internacional és que et permet ‘deixar-te caure’ i posar-te en el mercat laboral com el que no vol la cosa. I José María Gutiérrez ‘Guti’ ho ha fet en la seua última aparició amb Josep Pedrerol.

El presentador li va preguntar anit a l’exmadridista si li agrada o el molesta que el seu nom sone quan es busquen substituts en uns certs equips. I el de Torrejón de Ardoz no ha pogut ser més contundent: “Jo vull ser entrenador en actiu. València, Sevilla, Besiktas… M’és igual, no li tinc por a res”.

El madrileny ha confessat que li encanta la seua vida com a tècnic i ho ha comparat amb la seua etapa com a futbolista: “Jo he estat quinze anys en el millor club del món i no li tem a res. Això sí, jo he sentit més pressió entrenant que com a jugador, perquè com a entrenador portes a un grup de persones i això comporta més pressió. Però m’encanta”.

De moment, la direcció esportiva valencianista ha tornat a deixar les regnes de l’equip en mans del seu home de confiança, Salvador ‘Voro’ González, per enèsima vegada. I excepte sorpresa, serà el propi Voro qui dirigisca a l’equip diumenge que ve a Girona.