La millor informació del ValènciaCF en valencià

VÍDEO: Cavani ja marca gols amb la samarreta del València
,

VÍDEO: Cavani ja marca gols amb la samarreta del València

COMPARTIR

Cavani es troba cada vegada més prop de marcar gols amb la samarreta del València de manera oficial. Cada dia que passa, Cavani es troba més prop de poder tornar a estar llest per a estar amb el grup i mostrant el seu ADN de “*killer” a Mestalla. Segons ha informat Tribuna Deportiva, Cavani té un pla molt definit perquè es produïsca el seu retorn a la gespa. Durant estes setmanes, l’uruguaià ha estat entrenant a part, en el gimnàs, sense presses i preparant el seu cos per a un repte gegant com el València, sense oblidar que el mundial es troba molt a la vora.

Durant el dia diumenge es produïa el primer entrenament al costat del grup. La idea és que esta siga la dinàmica durant la setmana i no torne a deixar d’entrenar al costat del grup. Tot això per a poder comptar amb algun minut en el partit enfront del Celta de Vigo. Eixe partit a Mestalla serà l’avantsala de la concentració que realitzarà la selecció uruguaiana a Àustria, on està previst que Cavani acudisca.

A partir d’ací decidiran les sensacions del jugador. L’augment de les càrregues s’ha produït sempre de manera progressiva i sense precipitacions. Té un acord amb el València per als pròxims dos anys, i per això no hi ha cap necessitat de precipitar-se.

El jugador ja marca gols, encara que siga en els partits d’entrenament. En un vídeo publicat pel València es veu com és capaç d’enviar-la al fons de les malles, batre a Rivero després d’un gran centre d’Ilaix Moriba. L’afició té moltes ganes de veure ja esta imatge a Mestalla.