ACTUALITAT  

Capten als aficionats de la Grada Jove que insultaren a Vinicius

Per Alejandro Fernandez · 22 Maig, 2023

El València es va posar des de la finalització del partit a treballar per a trobar i identificar als aficionats que van insultar i van realitzar els comentaris racistes a Vinicius Júnior. En un reportatge realitzat per GOL PLAY, es pot observar de manera perfecta als qui es dirigeix el futbolista del Madrid i els qui li realitzen gestos racistes des de la Graderia Jove al jugador brasiler.

El vídeo del reportatge de GOL PLAY mostra a través diversos vídeos de TikTok fets pels propis aficionats del València dins de Mestalla. Un dels vídeos, des de l’altra part del camp que va veure de cara tot el que succeïa, està realitzat des del que es coneixia com la Graderia Familiar, i l’altre vídeo està gravat des de la pròpia Graderia Jove.

A part d’aquests vídeos mostrats en televisió, existeixen diversos on es mostra de manera clara qui són els aficionats culpables de realitzar insults i gestos racistes cap a un jugador que danyen la imatge del València, de Mestalla i del futbol.

Estos seguidors ja han sigut identificats i el València ha decidit expulsar-los del camp de Mestalla per a tota la vida. Amb aquesta resolució el club valencianista continua reafirmant la seua aposta contra el racisme i actuant contra qualsevol persona que agredisca a una altra.

Un dels videos mostrats al reportatge de GOL PLAY:

@laudrup._.a #fifa #fifa22 #fifamobile22 #fifamobile #laudrupfifamobile #fyp #viral ♬ sonido original – Laudrup._.a🎮