La millor informació del ValènciaCF en valencià

VIDEO: Així es la nova pell del València
,

VIDEO: Així es la nova pell del València

COMPARTIR

El València ha presentat, de la ma de Puma, les seues noves equipacións per a la temporada 2019-2020 amb un video en el que fa referència al passat valencianista, en el que la marca alemanya ja va estar present.

Amb el lema “El fútbol es de los valientes” la marca de roba esportiva ha presentat el seu nou kit que donarà pell al València Club de Futbol i els ha presentat en el lloc on es va fundar la ciutat, al Museu de l’Almoina.

No obstant aixó el club ha presentat les equipacions a les xarxes socials amb fotos de les mateixes i un video per celebrar l’acord.

Puma ha agafat el lema “El fútbol es de los valientes” per fer honor a l’origen de la ciutat que es va fundar baix el nom de Valentia. A més, la segona equipació segueix fent arrelament a la ciutat i les seues tradicions tot i que està inspirada en la festa de les falles, símbol de la ciutat a nivell mundial.

Tota la roba de la marca Puma es podrà comprar a partir de hui a les 20.30h a les tendes oficials del València, que ja estan preparades amb la nova imatge.