Victòria solvent d’un València que s’enganxa als llocs de privilegi

Per Jorge Olmos · 04 Gener, 2020

El València afrontava el primer partit de l’any enfront de l’Eibar amb l’objectiu de continuar amb les bones sensacions i seguir escalant llocs a la classificació. Després de les vacances de nadal, Celades recuperava efectius per a la causa amb la recuperació de Maxi i Gameiro.

El partit ha arrancat amb domini valencianista, jugant el baló des de darrere i aconseguint superar la pressió visitant i arribar a zones d’atac, ja al minut 6 Ferran a punt ha estat de fer el primer després d’una bona jugada col·lectiva. Minuts després, Maxi ha batut Dmitrovic però en posició antireglamentària. El València arraconava el conjunt armer.

Instants després Rodrigo ha rematat una treta de cantó que ha eixit per dalt, i a continuació amb una bona combinació entre Rodrigo i Maxi el baló s’ha passejat per davant la línia de gol sense que poguera aplegar l’hispà-brasiler. El conjunt de Celades mereixia anar per davant al marcador, i no ha tardat quan al minut 27 amb una centrada de Wass, l’uruguaià connectava un remat de cap imparable per a Dmitrovic.

Després del gol, els visitants han reaccionat disposant de dues bones aplegades a les quals Jaume ha respost de manera impecable i amb 1-0 al marcador s’ha aplegat al descans. La segona part ha arrancat amb esglai després que en un error de Jaume el baló pegara al llarguer.

Tot seguit els de Celades han tornat a agafar el comandament del partit i Ferran ha estat a punt de fer el segon amb un remat de cap i Rodrigo i Maxi han protagonitzat una acció calcada a la del primer temps quan el baló s’ha passejat per davant la línia de gol. El València havia fet mèrits per a sentenciar el duel però seguia amb el mínim avantatge.

El partit seguia la seua senda mentre el conjunt del Túria es feia fort defensivament amb uns incommensurables Paulista i Diakhaby, i buscava sentenciar a la contra, per a això Celades ha donat entrada a Gameiro per Maxi, que s’ha retirat amb una forta ovació.

El partit ha entrat als minuts finals amb el perillós marcador d’1-0 i l’Eibar ha anat venint-se’n amunt, tenint bones ocasions i obligant a Jaume a realitzar dos grans parades a tirs des de fora l’àrea. Davant aquest escenari, el tècnic valencianista ha donat entrada a Kondogbia en lloc de Rodrigo per reforçar el centre del camp.

Finalment, el València ha resistit amb la porta a zero i ha començat l’any amb victòria, retallant punts als adversaris i amb la il·lusió de la supercopa a l’horitzó.