Victòria justa d’un València que agafa el vol

Per Jorge Olmos · 01 Febrer, 2020

El València afrontava el duel lliguer davant del Celta de Vigo amb la intenció de confirmar les grans sensacions obtingudes la darrera jornada davant el Barça. Com a novetat, la presència de Florenzi a l’onze.

El conjunt de Celades ha iniciat bé el partit i al minut dos ha disposat d’una gran ocasió en la qual Ruben ha rebutjat el tir de Wass. Més tard Florenzi ha estampat un baló a la creueta en el que podria haver sigut un immillorable debut.

El Celta ha buscat fer el seu partit, intentant tallar el ritme local i en part ho ha aconseguit perquè el València ha anat de més a menys. Mestalla ha protestat un possible penal que González Fuertes ha desestimat i instants després, Garay s’ha retirat lesionat. Amb el 0-0 s’ha aplegat al descans.

Després del pas pels vestidors, els valencians han arrancat bé i Celades ha menejat la banqueta retirant Florenzi i donant entrada a Rodrigo per anar a pel partit. Els minuts transcorrien i el Celta anava aproximant-se a la porta de Jaume, tenint alguna opció perillosa.

El tram final del duel s’aproximava i el València feia per emportar-se els 3 punts però sense massa claredat als últims metres, fins que en una bona acció Carlos Soler ha rematat amb l’ànima i ha enviat el baló al fons de les malles per avançar al València. Tot seguit Rodrigo ha pogut sentenciar però s’ha trobat amb Rubén.

Finalment, els valencians han mantingut la porta a zero, s’han emportat els tres punts en un partit molt disputat i ja miren el duel coper davant el Granada.