ACADÈMIA GLOVAL  VCF FEMENÍ

Victòria i liderat (2-1)

Per Blanquinegres · 20 Septembre, 2014

Les xiques de Cristian Toro continuen al més alt de la taula classificatòria després d’abastar els 3 punts davant el vigent campió, FC Barcelona.

Colp damunt de la taula la que ha donat este matí el VCF Femení. El ambiciós projecte blanquinegre va fort des de la primera jornada. Després de la parada per compromisos internacionals de la setmana passada i el 0-5 de la primera jornada, el grup de Toro ha aconseguit tombar en la segona jornada al FC Barcelona per 2 gols a 1.

Al primer temps les valencianistes han sabut aguantar be les espentes cules per tal d’aguantar fins que han pogut donar un pas avant augmentat la pressió. Una pressió que ha ajudat per disminuir la presència blaugrana als camps de Paterna. El premi al bon treball local ha arribat al 45’, a la primera treta de cantó que disposava el València. Monforte, capitana de l’equip signava per 2a jornada consecutiva un gol de una bellesa descomunal. Gol olímpic, sense més. Colpeig amb la esquerra i malgrat l’intent blaugrana d’evitar el gol, l’àrbitre tenia una visió perfecta de l’acció per validar-la, 1-0.

Colp psicològic el que donava el conjunt ché just quan es feia el camí cap als vestidors.

Al pocs minuts de tornar dels vestidors, una ex blaugrana, Carol Férez signava el 2-0. Al 47, la català aprofitava una pilota morta per superar la meta cule per baix les cames. El partit es posava molt de cara, els 3 punts eren una realitat, encara que amb mitja hora per davant el marcador va patir una variació. El conjunt de la ciutat comtal retallava mitjançant Corredera , 2-1. Malgrat l’avís visitant el partit sols ha perillat als últims minuts, minuts on el Barça ha posat una marxa més per tal de aconseguir la igualada. Finalment, la resignació ha arribat a la banqueta blaugrana i el València ha pogut tacar una victòria amb altes dosis d’heroïcitat. 2-1 al finals dels 90 minuts i liderat confirmat i apuntalat.