+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA  

Victòria del Mestalla (1-0) davant l’Il•licità

Per Blanquinegres · 08 Febrer, 2015

Tres punts més per al Mestalla, 32, per continuar en una zona calmada d ela classificació al grup 3er. El gol del Cano a la 2a part ha sigut suficient per superar a l’últim classificat, l’Elx il·licità de Vicente Mir.

 

Derbi a l’Antonio Puchades per posar a prova la consistència del Mestalla a la zona tranquil·la de la classificació. Davant, un Elx Il·licità, clavats en molts de problemes, res comparat com l’any passat.

Amb la pilota ja rodant, el VCF acumulava el domini de la pilota, encara que per generar el perill la línia defensiva organitzada per Vicente Mir, frenava les aspiracions dels blanquinegres. Al minut 10, Cano frenava eixa dinàmica i posava a prova les febleses del conjunt alacantí. El seu xut sec baix el va repel·lir la saga franjiverd a córner. El Mestalla fins al temps de descans continuava amb el bon tracte de pilota, encara que eixa superioritat no es reflectia amb ocasions de perill a l’estadi Antonio Puchades. Cano, a l’últim minut tornava a ser protagonista en una acció valencianista, que al remat va quedar en res. El descans continuava marcant el mateix marcador inaugural.

Després d ela represa, prompte va canviar el partit per ambdós conjunts. Als 5 minuts del començament de la 2a part, Alex encarava a soles la porta de l’Elx i Nacho el tombava sent l’últim home per el que el col·legiat li va mostrar el camí cap als vestidors per roja directa. Aixó no significava altra cosa que més arguments per als de Curro Torres per dominar més i traure si o si els 3 punts. Al remat de tant de provar, Fernando Cano va trencar el trencaclosques ideat per Vicente Mir. Al 68, Cano aprofitava la passada de la mort d’Ebu per posar el baló dins de la xarxa i fer el primer del Mestalla. Les bones sensacions de joc mostrades al llarg de tot l’encontre per fi trobaven el seu premi. Amb el gol ja a l’electrònic la calmava aparèixer en els homes de Curro Torres, que no es conformaven i a falta de 10 minuts seguia buscant ampliar la diferencia per finiquitar el partit. L’Elx només feia acte presencia aprofitant la pilota parada. Jaume, que tornava la titularitat, mostrava el seu temple defensant la meta del VCF Mestalla.

A la fi dels 90 minuts el Mestalla signava una victòria més per mantidre’s lluny del llocs més perillosos de la classificació. De nou el Mestalla ha sumat els 3 punts a l’Antonio Puchades després del gol de Fernando Cano.