+  ACADÈMIA GLOVAL

CRÒNICA: Victòria del Juvenil en el debut a la Youth League: VCF 2-0 Zenit

Per Blanquinegres · 16 Septembre, 2015

El València CF Juvenil ‘A’ ha pogut sumar la primera victòria davant el Zenit de Sant Petersburg, en la seua estrena europea, la Youth League. El bon moment pel qual entravessava el grup sub19 blanquinegre s’ha fet patent al llarg del 90 minuts en la vesprada de hui. 2 gols, un de Carlos Soler a la primera part i altre de Rafa Mir, a l’últim tram de l’encontre han servit per decantar els 3 primers punts de la fase de grups.

El domini valencianista ha sigut aclaparador durant tot l’encontre. A més a més, davant s’ha pogut contar amb una molt bona presència de públic, tot i l’horari del partit. Tot i les primers imprecisions del partit, el gol va arribar a la mitja hora d’una forma espectacular. Carlos Soler estrenava e marcador mitjançant una treta de corner directa, gol olímpic.

A la segona part les idees eren més clares al conjunt blanquinegre. Els locals tenien majors arguments per tal de fer el segon de la vesprada, tot i això el premi que definirà el partit no arribava. Finalment, a falta de 15 minuts Rafa Mir que havia entrat com a revulsiu, va signar el 2-0 al marcador de l’Antonio Puchades. La tranquil·litat per fi es va instal·lar al partit fins que el col·legiat encarregat de guardar justícia al partit va assenyalar el camí cap als vestidors.

Ara el conjunt juvenil afronta la segona jornada com a co-lider del grup, compartint plaça junt al seu pròxim rival, l’Olympique de Lió que va vèncer amb autoritat al Gent per 0 a 3.