ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Vicente Moreno és un dels principals candidats per a la banqueta del València

Per Sergio Botella · 08 Febrer, 2023

El València sembla que no, però es troba en cerca d’un entrenador que puga arribar per a salvar la complicada situació en la qual es troba l’equip. Segons ha avançat la cadena COPE, un dels principals candidats per a ocupar el lloc és el valencià Vicente Moreno.

L’entrenador de 48 anys es troba actualment entrenant en l’Al-Shabab de l’Aràbia Saudita. Té contracte fins el mes vinent de juny, però no compta amb clàusula de rescissió el que facilitaria i molt la seua eixida. Vicente només hauria de perdonar la part proporcional del seu salari per a quedar lliure.

Vicente Moreno ha entrenat durant 15 partits al seu actual equip, guanyant 9 d’ells. A més, compta amb gran experiència a Espanya. Al Mallorca, va aconseguir dos ascensos consecutius, un a Segona Divisió i un altre a Primera. En 2020, després de descendir amb el Mallorca, va signar per l’Espanyol aconseguint l’ascens en la mateixa temporada i la posterior salvació en la següent temporada.

El de Massanassa compliria un dels seus somnis en cas de signar pel València. Després del seu pas com a jugador pel València de 1994 a 1998, tornaria al club de la seua vida en una situació molt crítica.

En qualsevol cas, Peter Lim ha de decidir en els pròxims dies si signa un entrenador o manté a Voro al capdavant d’una plantilla molt jove que està passant per un moment molt delicat.