ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Vicente Moreno confirma que va estar prop de fitxar pel València: “alguna possibilitat va haver d’anar al València”

Per Joan Marc García · 22 Septembre, 2023

El València C.F s’enfronta a l’Almeria este pròxim dissabte amb l’objectiu de repetir sensacions i aconseguir la segona victòria de manera consecutiva. Després dels tres punts d’or reeixits contra l’Atlètic de Madrid, el València s’enfronta a l’últim classificat, la UD Almeria.

No obstant això, el València té una setmana frenètica per davant. Almeria el dissabte, Reial Societat el dimecres i partit contra el Betis diumenge que ve. Tres partits en una setmana no és ni molt menys una bona notícia per a una plantilla curta com la que té Rubén Baraja.

L’entrenador de l’Almeria, el valencià Vicente Moreno, ha parlat als micròfons de Ser Deportivos València abans de que el seu Almeria s’enfronte al club de Mestalla. L’entrenador de Massanasa ha parlat sobre el que significa el València per a ell: “No enganyaré a ningú; sóc del València, demà vull guanyar amb el meu Almeria i després que tot vaja bé al València“.

A més, l’actual entrenador de l’Almeria també ha parlat sobre les possibilitats que van haver l’any passat per a convertir-se en entrenador del club de Mestalla: “Evidentment alguna possibilitat va haver d’anar al València. Però tenia contracte a Aràbia“. No obstant, el València es va decantar per contratar al Pipo com a nou entrenador.

Vicente Moreno també ha parlat sobre el València, així com del treball de Baraja, que ha valorat molt positivament: “Hui et dic que no se m’ocurreix millor decisió que la de fitxar a Baraja. El València veus que, si la primera línia de pressió és superada, hi ha una feina de dalt cap enrere. Hi ha gran feina de Baraja i valentia de treure els xavals. Les dades diuen que el València és l’equip que menys cops rep de la lliga. Les mètriques expliquen perquè 3 victòries. Cal valorar la feina de Baraja”, ha assenyalat l’entrenador.