La millor informació del ValènciaCF en valencià

Vicente: “Longoria em va enganyar i em va tractar mal”
,

Vicente: “Longoria em va enganyar i em va tractar mal”

COMPARTIR

728-90

Vicente Rodríguez va concedir una entrevista amb l’aniversari del doblet de 2004. Es van complir 16 d’aquell partit de la Copa de la UEFA a Goteborg. L’exjugador va parlar per als micròfons de Radio Valencia per a repassar aquell any i carregar contra Longoria.

Quan l’italià va arribar al club, ell es va veure apartat i va decidir anar-se’n. “Longoria em va enganyar, no va aportar res, és un impresentable. La persona que em va fer mal va ser Longoria, el qual em va enganyar com a un xinés. Després no va demostrar res perquè els fitxatges els feien Mateu i Marcelino. Jo la primera temporada vaig fer un treball més que respectable. Este xic em va enganyar i em va tractar mal. Vaig parlar amb Mateu i li vaig dir que jo no seguia si no pintava res. Mateu em va dir que va posar a este xic per l’entrenador, ell tampoc volia”.

“Em va enganyar quatre o cinc vegades i un dia el vaig agafar perquè ja hi havia quedat mal amb quatre o cinc directors esportius. Em vaig sentir enganyat. Este xic anava a la seua bola i li vaig dir que mai més treballaria amb ell. No es va atrevir a parlar amb Mateu i va demostrar la classe de persona que és. Un covard i un impresentable”.

L’exvalencianista tornaria a treballar per al club. “Trobe a faltar treballar i fer el que més m’agrada i donar la meua opinió amb els fitxatges dels jugadors. És la meua casa i el meu club i clar que tornaria”.