+  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Via lliure al Projecte

Per Blanquinegres · 26 Agost, 2015

El València CF ja és equip de Champions League. Este pas endavant, necessari i innegociable, dins del Club, desbloqueja altres aspectes, que abans eren tractats com secundaris i que ara mateix amb el futur immediat en la Lliga de Campions entren en un escenari principal, tant en l’aspecte esportiu i extra esportiu, fins i tot el mateix Peter Lim va confirmar-lo als micròfons dels companys de VCF Ràdio, “el projecte va per bon camí”.

Esportivament, el VCF ja sap que amb la competició de les estreles baix el braç, el seu ventall de possibilitats d’incorporar jugadors de tall alt, creixen exponencialment. Jugar a ‘un VCF de Champions’ és un aparador immillorable per a molts jugadors del gran continent, fins i tot per als que ja estan al Club de Mestalla.

Les incorporacions que tanquen la plantilla del VCF 2015/2016 comencen a definir-se i és el moment, com Nuno va indicar ahir, a la mateixa sala de premsa de l’estadi del Mònaco. El mercat es troba de cara als seus últims dies i l’entitat de Mestalla baix la supervisió personal de Peter Lim i Jorge Mendes treballen les incorporacions de Abdennour i Denis Cheryshev. Dos noms que sonen en força i que acabarien donant un bot qualitatiu a l’equip amb el que, a hores d’ara, compta Nuno Espírito Santo.

En el punt més social/extra esportiu d’esta fita del VCF, vincular-se amb la marca VCF és molt més luxosa dins la millor competició per Clubs del món, per tant este fet, podria ajudar a que per fi, la partida econòmica d’ingressos per marketing i sponsor passen a augmentar de forma considerable. Ara el VCF, dins del selecte grup de 32 equips que conformen la fase de grups de la Champions League, guanya en força a l’hora de demanar el preu que l’equip de treball de Peter Draper hagen marcat per a la impol·luta casaca blanquinegra.

Altre punt que afecta a la Societat Anònima Esportiva del VCF és si finalment, es produirà l’ampliació de capital per valor de FINS 100 milions d’euros que, Amadeo Salvo, va anunciar, el mateix dia que deixava el seu lloc com President de l’entitat blanquinegra i que minuts més tard van ser reafirmats per la Presidenta del Club, Lay Hoon Chan.

Els pròxims dies es podrà donar solució a estos enigmes que el VCF tenia en mode ‘stand by’ a falta de saber quin era el futur esportiu de l’entitat, dos aspectes prou allunyats, un de camp altre de despatxos però que en definitiva van marcats per l’esdevindre de la pilota.