+  PRIMER EQUIP  

Vezo tornarà al centre de la defensa

Per Blanquinegres · 03 Desembre, 2014

9 jornades després el central sub-21 portuguès tornarà a l’eix de la saga, ocupant el lloc de l’argentí, Nicolas Otamendi, baixa per un esquinç de grau 1-2.

 

2 mesos més tard, Rubén Vezo, tornarà a la titularitat en un onze de Nuno Espírito Santo. Des de que el central lusità participarà a la victòria blanquinegra per 0-3 davant el Getafe el passat 22 de setembre, la seua presencia al verd s’ha vist diluïda com el sucre a la llet.

A les 4 primeres jornades la parella de centrals de VCF tenia nom i cognoms, Vezo-Otamendi, amb un balanç molt positiu, 3 victòries i un empat i concedint només 2 gols. A partit d’eixa jornada 4, Nuno va donar el relleu a Mustafi, que a base de joc i una adaptació a una velocitat brutal, ha sabut fer-se amb la titularitat, que fins el moment ningú ha sabut llevar-se-la.

Ara, amb la baixa d’Otamendi, Vezo serà de la partida per al primer partit de la Copa del Rei davant el Rayo Vallecano el proper dijous a les 22h, formant molt probablement parella amb el alemany campió del món, Shkodran Mustafi.