ACTUALITAT  

Vezo parla sobre si Guedes tornarà al València

Per Blanquinegres · 16 Novembre, 2023

Guedes ha estat el matí d´ahir la Ciutat Esportiva de Paterna visitant a antics companys, tal com ha avançat Ràdio Marca València. El portugués ha aprofitat l’aturada per a tornar a València i passar uns dies en la seua antiga ciutat.

Ara, el periodista Pedro Morata afirma que s’ha oferit al València a través del seu amic Thierry Correia. Els dos futbolistes portuguesos guarden una gran relació des del seu pas per València i curiosament comparteixen el mateix agent, Jorge Mendes.

La visita de Guedes a València no ha sigut casualitat i s’ha deixat veure amb tota la intenció del món. Malgrat estar cedit en Benfica, no té pràcticament minuts i ha jugat el 8% dels minuts totals. Juga, com aquell diu, els minuts del fem.

No obstant això, ni molt menys és una opció fàcil. Seria una cessió a cost zero i que es rebaixara el salari molt perquè puga encaixar. A més, hauria de comptar amb l’ajuda de Jorge Mendes. Guedes ho té clar i vol vindre a València com ja va comentar a l’estiu, però es una operació complicada i que tampoc encaixa a Baraja, que vol un futbolista de rendiment inmediat.

Sopar ahir

Tal com es veu en la foto, Guedes va estar sopant amb alguns dels seus millors amics de l´època en la que va estar en el València. La trobada va ser amb el mencionat Thierry Rendall, i amb el futbolista del Llevant, Rubén Vezo, amb qui també va coincidir amb el València.

Vezo ha parlat en una entrevista per a Deportes Cope València on li han preguntat per la visita ahir de Guedes

“La meua relació amb Guedes i Thierry és molt més que la d’amics. És quasi una germanor. Parlem molt seguit, les nostres parelles són amigues, ens hem anat de vacances junts… Intentem veure’ns de tant en tant”

“Ell ha pres la seua decisió i el futbol li ha portat a un altre costat. Guedes ha sigut molt feliç a València, li encanta la ciutat però ell està centrat en Benfica. Té molts en Benfica”

Va ajudar a Thierry

Vaig veure a Thierry igual que quan vaig arribar ací amb 19 anys. Vaig intentar ajudar-lo i estar al seu costat. A la seua edat no vaig tindre a ningú que m’ajudara i parlava molt amb ell. Ara és un jugador completament diferent i amb un nivell molt bo”

Relació amb Mendes

“Signe amb Mendes quan vaig arribar a València. Quan em va voler contractar tenia ja a un agent amb un any de contracte i m’agrada ser una persona seriosa. Li vaig dir que fins que no acabara el contracte amb el meu agent no anava a anar amb ell. Va arribar al club i li va comprar el 50% de la meua fitxa. Sí no podia ser d’una forma, anava a ser per una altra. Per a mi era un orgull”