+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA  

Vesprada de molt mala fortuna: VCF-Mestalla 0-1 Olímpic de Xàtiva

Per Blanquinegres · 13 Septembre, 2014

Primers compassos del partit i el Mestalla es mostrava més confident fruit del primers punts abastats a les 3 primeres jornades de campionat per contra l’Olímpic es mostrava amb un joc mes conservador ja que el començament per als socarrats no ha sigut ni molt menys els desitjat, 1 punt dels 9 possibles. Cert és, que degut a eixe conservadorisme visitant, a traves de les contres conduïdes per l’ex blanquinegre Alex Cortell van trobar alguna cosa de llum. Precisament d’una errada del Mestalla va nàixer el primer gol de la vesprada. Penal al minut 19 en contra del Mestalla i Alex Cortell va ser l’autor de convertir des d’els 11 metres enganyant be a Jaume.

Davant esta nova situació, Curro Torres va decidir fer un canvi de dibuix. Formar una parella d’atac, Alex López-Iban. Malgrat l’intent de buscar alguna cosa diferent i la possessió blanquinegra, la reacció no es va albirar. Just, quan s’olorava el descans el Mestalla va trobar la forma de perforar la defensa dels de la Costera, però primer el xut d’Iban no va trobar porteria i segon un centre Salva Ruiz no va trobar rematador. Amb estes dos aproximacions blanquinegres el Mestalla donava les primeres senyals de vida a l’àrea de Angel Rangel, meta de l’Olímpic, que a més ficaven el punt i apart.

A la represa, Curro va voler començar la remuntada des d’el principi. Abans de començar substitució, Ramírez, entrava Sito. A més del moviment de banqueta, la reacció va vindre des d’el vestidor. Al minut i mig de la segona Alberto pentinava una pilota que eixia fregant el travesser. El intents es continuaven. La millor va arribar en una jugada d’Iban dins de l’àrea on va demostrar el difícil que es robar-li el baló. D’esta jugada va nàixer un centre xut enverinat de Sito que va sorprendre a Rangel. La pilota parada era a la segona part la ferramenta blanquinegra per tal  de crear les millor ocasions de tot el partit.

Malgrat el moviment de banquetes el Mestalla no va perdre mai el fil al partit. Les ocasions van arribar a la segona part però hui era la vesprada on la pilota no volia entrar. Finalment, malgrat la disposició xe, tots a l’atac i la poca presencia visitant al verd amb un expulsat als últims minuts, el lluminós de l’Antonio Puchades no va patir cap variació i el gol convertit per Cortell a la primera part va ser suficient per a que els de Xàtiva es dugueren els primers 3 punts.