ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cala se sincera sobre l’ocorregut amb Diakhaby: “va ser un circ”

Per Alex Alfaro · 07 Febrer, 2023

Els incidents racistes i el futbol venen estant lligats en els últims anys molt més del que tots volguérem. Un dels més sonats en els últims temps en LaLiga va ser la protagonitzada entre Juan Cala i Diakhaby. El central del València va assegurar que el defensa del Cadis li havia cridat “negre de merda” durant el partit que els grocs i el València CF estaven disputant en l’encara anomenat Ramón de Carranza. El futbolista che va abandonar el terreny de joc al costat de la resta del planter, negant-se a tornar i iniciant-se així un esperpent en el qual van acabar involucrant-se figures de la política, donant-li encara més amplitud al que Cala, ara, cataloga com un “circ”.

Va ser un circ

“Això de Diakhaby va ser un circ i una farsa en la qual tots van participar, entre ells el president del València, per a tapar el desastre de gestió que estava tenint”

Un personatge

“S’ha clavat en un personatge del qual ja no pot eixir. L’àrbitre em va confessar que ja li coneixia, perquè tenia eixa actitud en molts partits”

El vídeo

“M’he assabentat que a Diakhaby li van fer eixir en el vídeo, ell no volia. I va haver d’aparéixer amb el president. Estava tot orquestrat, ell era un ninot del València, que ni estava dolgut ni li importava res»

Un provocador

“Ens hem tornat a enfrontar. No li vaig fer cas, ni li mirava, si haguera reaccionat i li dic alguna cosa, encara que siga ximple, se m’hagueren tirat damunt una altra vegada