ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

VENDA VCF: L’oferta per a comprar el club que té Lim damunt de la taula

Per Alex Alfaro · 16 Febrer, 2023

Cada dia que passa la venda de les accions per part de Peter Lim està més a prop. El valencianisme en la seua majoria, des de la temporada passada, va deixar molt clar que sota cap cas volien que Peter Lim estiguera més temps prop del club de la seua vida.

Però si alguna cosa té molt clar Peter Lim és que per molt mal que faça les coses sempre hi haurà gent disposada a pagar. El València és un actiu que importa a molts milers de persones i que per tant té un valor incalculable.

I per això mateix continuen havent-hi persones que durant tots estos últims anys ha tractat de presentar diferents ofertes a Peter Lim. Va ser molt conegut per exemple l’interés d’un grup d’empresaris valencians va presentar una oferta a més de l’expresident del València, Manuel Llorente.

Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, Lay Hoon s’ha assegut amb persones molt rellevants que tenien l’objectiu de presentar una oferta al màxim accionista. És més, una de les ofertes va ser presentat per un dirigent important del futbol espanyol que va traslladar l’interés d’un conegut seu. 

En els últims dos mesos han hagut dos ofertes rellevants i de persones serioses que podien fer una oferta en ferm a l’actual màxim accionista del València. 

Una de les ofertes que té sobre la taula

Peter Lim si volguera podria vendre demà el club perquè té ofertes damunt de la taula. Una d’elles, tal com ha informat Tribuna Deportiva és diferent de tot el presentat anteriorment. En els últims mesos, un empresari ha presentat una oferta en la qual a més d’un compensació econòmica a canvi de les accions, ofereix que Peter Lim es quede amb el benefici econòmic que es genere del negoci urbanístic.

Són propostes que a poc a poc comencen a confeccionar-se al voltant del València i que no hi ha un altre objectiu més de recuperar al València. No obstant això, de moment només és paper i haurà de demostrar-se que es tracta d’un interés real i que puga arribar a un procés de negociació seriós.