PRIMER EQUIP  

El VCF torna a la feina amb un somriure

Per Blanquinegres · 25 Octubre, 2016

El València CF al complet a tornat en el matí de hui al treball després dels dos primers dies de ‘festa’ concedits per Cesare Prandelli. Lo primera jornada de treball de hui ha comptat amb un distesa sessió de foto en la que el València CF Femení també ha sigut protagonista. Fotos oficial tant de curt com de vestit oficial a l’Estadi de Mestalla que s’ha convertit en l’estudi d’imatge. La sessió a més a comptat amb la presència de Layhoon Chan i Anil Murthy, membres del Consell d’Administració.

mangala-traje

En quant a la primera presa de contacte del vestidor blanquinegre en busca de la preparació a la nova jornada de Lliga, el proper dilluns davant el Deportivo de la Corunya, Prandelli ha pogut començar a provar amb Toni Lato per al carril esquerre davant els problemes dels hipotètics titulars Gayà i Siqueira. Fins ara el canterà valencianista havia desaparegut del dia a dia de treball per unes molèsties als dits del peu del lateral. Unes dolències que pareixen haver desaparegut i que donen aire al tècnic italià per tal de preparar en garanties la propera jornada de Lliga.

Caldrà estar atent a les pròximes sessions com la doble –matí, vesprada, de demà per confirmar les verdaderes intencions de Prandelli per solucionar el ‘problema’ al lateral esquerre. Mencionar l’actuació d’Aymen Abdennour a esta posició per tapar la fuga al costat esquerre i la lectura que Prandelli va fer amb esta solució d’urgència pel que podria ser la nova travessa del responsable italià oblidant-se de canviar les variants i el bon rendiment que la dreta està oferint amb el doble lateral amb Cancelo-Montoya.