+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA  

VCF Mestalla-Vila-Real B: Derrota per la mínima davant el líder (0-1)

Per Blanquinegres · 03 Abril, 2016

El VCF Mestalla regressava al Puchades per tal de tallar la mala dinàmica en la que es troba clavat durant els 3 últims partits. 3 partits on els de Curro Torres han vist frenada la ratxa tan meteòrica que van mantindre quasi fins a 2 mesos. L’únic punt negatiu a traure a l’hora d’afrontar el partit es que el rival que passava per la Ciutat Esportiva blanquinegra no era altre rival que un líder sòlid i compromés com el Vila-Real B. Un duel autonòmic, derbi de molta alçada que va contar amb el recolzament de la primera plana blanquinegra present a la llotja de l’Antonio Puchades amb Layhoon, Suso Gª, Ricardo Arias o Tendillo entre d’altres.

Eixa alçada es va vore als primers compassos del partit on la lluita va ser forta i en la que els locals pareixien eixir millor parats trobant bones ocasions que posaven en perill el 0-0 amb el que s’iniciava el partit. La manca de finalització però, va fer que amb mitja oportunitat el Vila-Real s’avançara al lluminós mitjançant una acció a pilota parada i que va finalitzar amb la cabotada de Fran Sol quan començava a albirar-se el camí cap als vestidors. Finalment el descans arribava per als protagonistes amb el domini al marcador dels groguets.

L’inici de la represa es va vore alterada amb el primer canvi al Mestalla. Protagonistes este cap de setmana, Ayala i Tropi, després de formar part de la convocatòria del VCF a Las Palmas disputàvem com titular el partit i el ‘8’ Carlos Carbonell ‘Tropi’ era retirat degut al cansament i Cano entrava per a que als dos minuts (47’ de la 2a meitat) el partit es posara més de cara per als blanquinegres amb l’expulsió d’Anton al propinar una colzada en la cara d’Iban Salvador.

La segona part es presentava amb este benefici numèric per tal de traure un rèdit positiu a l’enfrontament davant el líder del grup tercer de la 2a divisió B. Tot i que no era excessiu, el domini i l’assajament dels de Curro Torres començava a ser constant. Equip i afició espentaven en busca de l’1-1 que s’ennuegava. Però si este panorama no era suficient per als locals, a falta de 20 per al xiulit final, el col·legiat de l’encontre tornava a mostrar, esta volta una roja directa a un jugador visitant, Edgar Ie. L’aclaparament valencianista ja era total. El Vila-Real es defensava com podia amb dos clares línies de 4 homes molt juntes tractant de minimitzar els espais i així desesperar encara més a tots els assistents al Puchades.

El Mestalla va morir amb tot al camp. Iban, Arango, Sito, Gil, Cano i Aridai però no hi havia manera de poder superar el mur que el submarí groguet va plantar salvant el 0-1 abastat a la primera part i que amb el xiulit final del partit va servir per viure una celebració que certificava que el Vila-Real presenta candidatura oficial per ser equip de 2a divisió la temporada pròxima.

El VCF Mestalla, va acabar certificant la seua quarta derrota consecutiva, una situació que porta als blanquinegres a viure a terra de ningú, sense al·licients més grans però sense viure amb la por del descens. Un punt dels 15 últims disputats que es tractarà de vore’s tallat la setmana pròxima al duel fora de casa davant el Lleida Esportiu.