+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA  

VCF Mestalla-Lleida: Un punt molt treballat (0-0)

Per Blanquinegres · 11 Abril, 2015

Punt positiu del filial blanquinegre davant un dels ‘galls’ de la categoria, Lleida Esportiu. Els xics de Curro Torres van tindre al seu abast sumar els 3 punts.

 

El Mestalla tornava a l’Antonio Puchades, després de dos setmanes seguides actuant com visitant. Els de Curro Torres, regressaven al seu feu per tal de certificar el més prompte possible, la permanència. Una tasca que de segur no seria gens fàcil per el nom del rival que actuava com a visitant al mini de la Ciutat Esportiva de Paterna, el Lleida Esportiu.

Els primers 45 minuts van deixar poques oportunitats a ambdós bàndols. Com si d’un combat de boxa es tractarà, el partit portat als punts, faria que cap dels dos equips es portarà el duel. Per part del Mestalla, Àlex López i Nando van ser els dos que més prop van estar per apart dels blanquinegres en desfer l’empat. El Lleida també va fer treballar de valent a Jaume, que va desbaratar les ocasions lleidatanes  En línies generals a la primera part, el partit es disputava fortament, el que va provocar que el col·legiat designat al partit, trobarà el seu punt de protagonisme, innecessari, al partit.

A la represa de la segona part, amb el marcador encara sense estrenar, el Mestalla va desfer-se de tots els possibles temors que lligaven als de Torres per la presencia del conjunt lleidatà. Els valencianistes, al contrari que al primer temps van ser el que més colpejaren sobre l’àrea catalana per tal de sumar els 3 punts, sobre tot fent més força al tram final del partit. La por final per rebre un gol va fer que l’espectacle dels gols quedarà apartat amb el xiulit final del partit (0-0).