+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA  

VCF Mestalla 1-0 Espanyol B: El Mestalla continua fent disfrutar al Puchades

Per Blanquinegres · 20 Febrer, 2016

El Puchades es preparava per donar la rebuda que el Mestalla mereixia després de mantindre’s en una dinàmica que ja es prolonga durant els 2 últims mesos de competició. L’Espanyol B es presentava a la Ciutat Esportiva de Paterna per tal de posar en problemes als de Curro Torres tot i la dinàmica poc positiva en la que els de Planagumà porten en les últimes setmanes.

Amb la pilota rodant el Mestalla era qui millors prestacions oferia sobre el verd del Puchades. Comandats per un bon Quim i acompanyat per la parella Carlos Soler-Aridai era el trident que més problemes creava a la saga perica.

El gol no arribava tot i les bones arribades blanquinegres que prop estigueren d’alçar a la graderia dels seus seients. I amb els primers 45 minuts complits el 0-0 es mantenia intacte en el marcador del Puchades.

Ja en temps de represa el grup valencianista va eixir en una sola idea al cap. Trobar el gol que apropara una nova victòria dels blanquinegres i de pas obrir més diferencies amb el rival de davant. Aridai agafava les responsabilitats de l’atac blanquinegre, mentres que per l’altre costat tot era calma.

Tant estava anant el pitxer a la font que al remat es van trencar. El gol del Mestalla va arribar al 65 del partit. Aridai per fi podia foradar la xarxa rival finalitzant una contra letal dels xics de Curro Torres que amb el gol començaven a segellar la 8 victòria dels 9 últims partits.

Amb els canvis, Curro Torres es va permetre guardar la roba i frenar la dinàmica de l’encontre evitant així el gol visitant. Però tot i el plantejament, l’Espanyol va tractar d’evitar un nou colp cavant a tot l’onze blanquinegre dins de la seua pròpia àrea. Afortunadament, el grup valencianista va salvar els mobles i va mantindre el tresor dels 3 punts sumant un triomf més a la ratxa actual, 8 victòries dels 9 últims partits.

Caldrà estar atent a la jornada perquè a falta dels múltiples enfrontaments del cap de setmana el Mestalla ja es situa a 5 punts dels llocs que donen accés als play-off d’ascens a 2a divisió del futbol espanyol. Toca redirigir els objectius de la temporada després de que el temut descens quede ja a més de 10 punts tenint en compte els golaverages favorables als valencianistes.