+  PRIMER EQUIP  

VCF-EIB: Oportunitat d’or per a tindre un peu a la Champions

Per Pere Alapont · 03 Maig, 2015

El València tindrà esta vesprada a l’Estadi de Mestalla una oportunitat que no pot deixar escapar per a consolidar-se en llocs de Lliga de Campions. Els de Nuno han tingut la sort, un element de l’atzar que no els sol tocar de manera favorable, que Atlètic de Madrid i Sevilla no han pogut sumar de 3 en 3 esta jornada. Els madrilenys empataren ahir sense gols al Vicente Calderón davant l’Athletic Club i els d’Unai Emery van caure a casa contra el Reial Madrid per 2 gols a 2.

Els blanquinegres, per tant, tenen l’oportunitat de sumar els 3 punts i deixar a eixa mateixa distància per darrere al Sevilla. En cas de guanyar, també es retallarien dos punts a l’Atlètic i es situaria a 4 punts , a falta de tres jornades més per a la fi del campionat. A més, una victòria hui deixaria un matalap amb el cinqué classificat que permetria viatjar més tranquils al Bernabéu la setmana que ve.

L’encontre contra l’Eibar, no obstant, no està guanyat encara, ni molt menys. Els bascs estan al precipici que separa la zona de salvació de la de descens i vindran amb la intenció d’emportar-se els tres punts, sense por i valents, amb l’esperit d’aquell equip que va ser la sorpresa de la competició en les primeres jornades. Partidàs a Mestalla, futbol total i ambient de gala per a una nova final al santuari valencianista.