+  PRIMER EQUIP  

Van Gaal diu “No” a Otamendi

Per Blanquinegres · 29 Juliol, 2015

Segons publicava en el dia d’ahir el periòdic anglès, Daily Mirror, el Manchester United de la mà del seu tècnic, Louis Van Gaal, hauria rebutjat definitivament l’opció Nicolas Otamendi. D’esta forma la porta dels Red Devils, quedaria totalment tancada per al central de 27 anys.

L’entrenador d’Old Trafford vol un central amb més alçada, galàctic, esportivament parlant i al·lega que este interès es buscat per el jugador per buscar, al mateix temps, una oferta de millora del VCF cap al jugador. Curiós, quan altre del objectius del Club britànic, Sergio Ramos, hauria fet recapacitar al seu President, Florentino Pérez per abastar l’oferta de renovació amb els blancs, tan desitjada per el futbolista andalús, després d’amenaçar amb marxar.

Tot i que a Otamendi se li va esgotant les opcions per eixir del València, cosa prou complicada si cap equip presenta una oferta ajustada al seu valor de clàusula, l’opció de l’altre equip de Manchester, el City, podria quedar en solitari en la lluita per el jugador, ara que el veí ‘Red’ s’autoelimina de la subhasta.