Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Van Gaal, disgustat amb Cillessen per les contínues lesions

Per Miguel Castells · 13 Juny, 2022

L’entrenador de la selecció holandesa, Louis Van Gaal, explicà l’absència de Jasper Cillessen a la porteria al partit davant Polònia. Els ‘oranje’ sumen set punts en tres partits i són líders de grup, per davant de Bèlgica i Polònia, però estan preocupats amb la porteria. Cillessen era el titular, però tan sols ha pogut disputar un partit perquè es lesionà a un entrenament i ara està jugant Flekken, porter del Friburgo.

Intent de remuntada

A l’última jornada de la Nations League, Holanda va estar prop de concretar una gran remuntada davant Polònia. Anava perdent per 0 a 2, però dos gols ràpids a l’inici de la segona part li donaren una altra vegada l’oportunitat de guanyar. Al minut 91 aplegà la millor ocasió possible, un penal que no va convertir Memphis Depay, i per tant l’encontre acabà 2-2.

A la finalització del partit, Van Gaal contestà a roda de premsa sobre l’absència de Cillessen, i ho va fer amb estes paraules:

Cillessen va patir una xicoteta lesió durant l’entrenament, la qual cosa li va provocar un hematoma.

Això primer cal reparar-ho. No és una lesió greu, probablement el dimarts és baixa. Però no m’agrada que es lesiona molt. Cal poder comptar amb jugadors, cosa que significa que cal estar en forma.

Estes mateixes lesions l’han deixat també esta temporada sense la titularitat al València. La irrupció de Mamardashvili va ser brutal, i unida a la falta de continuïtat de l’holandés provocà que es quedara a la banqueta als partits més importants de la temporada, com va ser la final de Copa del Rei davant el Betis.