+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Van Gaal confirma l’eixida de Valdés i s’apropa al VCF

Per Blanquinegres · 16 Juliol, 2015

Louis Van Gaal, a una compareixença pública del United des de la Gira als Estats Units, ha sigut clar i directe amb Victor Valdés; “Valdés serà venut”. Així de dur ha sigut el tècnic “Red” a l’hora de parlar sobre el futur més immediat del porter espanyol.

Seguint amb els discurs del propi entrenador holandès, Valdés no hauria mai encaixat dins la filosofia de Club, mostrant una “mala actitud” davant la institució que és el Manchester United. Durant la inactivitat del porter, el mateix Víctor hauria rebutjat anar entrant en dinàmica amb l’equip de reserves del United, que tots els conjunt Premier tenen, provocant una situació que no va agradar gens al propi Van Gaal. Acabant sobre el tema de Valdés, el tècnic dels d’Old Trafford es mostrava decebut amb la imatge del jugador, ja que entenia que, ell i el Club, li havien brindat la possibilitat de rehabilitar-se amb el futbol oferint-li fins i tot un contracte.

Sense cap tipus de dubte, estes paraules, lligat als últims rumors, augmenten la possibilitat de que Víctor Valdés siga l’home que defense la porteria de Mestalla durant la lesió de Diego Alves. Un nom que continuaria fent de la porteria del VCF una porteria de categoria. Recordar que Valdés durant la seua etapa al FC Barcelona va aconseguir 5 trofeus Zamora, cap porter té més.

A hores d’ara, un dels pocs problemes que podria sorgir per a aconseguir un acord Valdés-VCF seria la quantitat econòmica que el jugador rebria. El VCF entén que el seu caché després de la lesió i la seua temporada en blanc obliguen als jugador a baixar les seues pretensions. Víctor Valdés ara mateix tindria una fitxa propera als 3.5 milions d’euros.

Caldrà estar atents a les pròximes hores i vore els moviments que es produeixen al voltant d’este nom, un nom que no crearia cap conflicte a l’hora de prendre una decisió. A més a més, les urgències al si del VCF son prou evidents veient-se, a poc més d’un mes per a la disputa de la prèvia de la Champions, sense la posició prioritària de reforçar sense reforçar.