+  PRIMER EQUIP  

Vallecas un punt de partida complicat

Per Blanquinegres · 22 Agost, 2015

La Lliga arranca hui per als blanquinegres a Madrid, concretament al barri de Vallecas. Un estadi on, la temporada passada, el VCF es deixava bona part de les seues possibilitats d’abastar la 3a plaça, que donava accés directe a la Lliga de Campió sense la fase prèvia de per mig, amb un empat a 1 després d’un desastrós error de Diego Alves (jornada 34). La batalla per eixa plaça de privilegi va acabar sent guanyada per l’Atlètic de Madrid al llarg de les últimes jornades.

Els de Nuno obrin, enguany, el curs amb un equip que de la mà del seu tècnic, Paco Jémez, resulta ser impredictible. En un total de 43 ocasions s’ha donat este duel, amb un balanç prou favorable per als valencianistes ja que fins en 26 ocasions s’ha pogut sumar els 3 punts en joc, 10 empats i per contra s’han patit 7 derrotes. En quant a gols, el registre dels de la Capital del Túria és també favorable als valencianistes; 89 gols a 42 en contra.

Pel que fa als inicis de temporada per al València CF, sumar, encara que siga un punt, és el més freqüent als últims anys, cosa que acaba demostrant que el conjunt valencianista sol arribar preparat de cara a l’inici de campionat. A més a més, enguany els de Nuno porten l’avantatge d’haver començat ja amb el gen competitiu que va iniciar-se dimecres passat davant l’AS Mònaco.