+  SOCIAL  

Valencianisme a l’antic llit del riu Túria

Per Blanquinegres · 21 Abril, 2015

El VCF organitza un acte social en el que reunir a tota la família blanquinegra.

 

El València CF vol agrair a tot el valencianisme l’any del ‘Junts Tornem’, en el que serà un acte pioner a Espanya el 29-30 i 31 de maig. A més a més, este esdeveniment servirà per tal de segellar la temporada 2014-15, tant de bo amb els objectius abastats i poder celebrar-ho com una afició ‘Champions’.

La ‘Family Weekend’, com ha nomenat el Club a esta particular festa es celebrarà a un punt immillorable de la Capital del Túria, al llit dels jardins del riu Túria, concretament a l’explanada que hi ha junt el pont de les Flors, prop de la Casa del valencianisme, Mestalla.

Durant estos 3 dies, tots els estaments del Club, primera plantilla, penyes, valencianistes i valencians podran renovar els seus vots amb el club i, com ja es va dir a l’acte de la Fundació, crear un sentiment de vincle i arrelament amb el València Club de Futbol. Al mateix acte de presentació de la nova fulla de ruta de la Fundació, el Club ja va deixar caure que cada any el valencianisme es reuniria com si d’una família, una gran família, es tractara. Recordar que l’acte serà totalment gratuït i apte per a totes les edats.

Eixe cap de setmana ple de sentiment, serà una gran festa, com a la que ja acostuma a produir-se als voltants de Mestalla amb la Fan Zone, hores prèvies als partits dels de Nuno al coliseu de l’Avinguda de Suècia. Activitats lúdiques festives de tots el tipus ompliran les hores d’eixe cap de setmana.

Com diu el vídeo promocional llançat per el VCF, eixos tres dies -29,30,31, tots els valencianistes ‘estan convocats’ en el que serà el primer acte social a Espanya, creat i dedicat per a l’intangible amb més valor per a qualsevol entitat esportiva, l’afició.