ACTUALITAT  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

El Mestalla goleja al Celta B i està a dos passos de l’ascens

Per Blanquinegres · 27 Maig, 2017

1. El València Mestalla disputarà la segona eliminatòria del playoff d’ascens cap a la Segona Divisió del futbol espanyol després que l’equip de Curro Torres s’imposara per tres gols a un al Reial Club Celta de Vigo B i haja fet bo l’avantatge del 2-3 de l’anada a terres gallegues. Una diana d’Ivan Zotko, altra de Rafa Mir i l’última de Nacho Vidal han deixat sense validesa el tant amb el qual obria el marcador Borja Iglesias als sis minuts de partit.

El màxim golejador de la formació visitant va aprofitar-se d’una errada clamorosa de Charlie per clavar la por en el cos als més 12.000 aficionats que s’han donat cita al coliseu de l’avinguda de Suècia. Però després d’un quart d’hora d’incertesa, un córner magistralment llançat per Sito va permetre al central ucraïnés del filial, igualar el partit i, en eixe moment, obligar als d’Alejandro Menéndez a marcar altres dos gols. Un mur que va convertir-se en insalvable per als visitants.

En la segona meitat, els hòmens de Curro Torres s’han mostrat molt superiors i el seu bon joc s’ha vist reflectit amb el segon gol gràcies a la bona pressió de Nacho Gil qui, com en la primera part el Celta, s’ha aprofitat d’una pèrdua de pilota en defensa del rival, per assistir a Rafa Mir qui, sols davant del porter Ivan, l’ha batut amb un tir creuat.

Des d’eixe moment, els blanc-i-negres s’han limitat a contemporitzar el joc, evitar que els de Vigo s’acostaren als dominis de Sivera i eixir al contracolp. En una d’estes, el lateral Nacho Vidal ha sentenciat el duel amb l’últim tant, el qual feia embogir a tota la graderia. Ara, el Mestalla ja espera que aplegue dilluns per conéixer quin serà el seu oponent en la segona ronda cap a un somni. La categoria d’argent ja està més a prop.