Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

PRIMER EQUIP  

El València torna a deixar la porteria a zero

Per Blanquinegres · 13 Juliol, 2017

L’equip valencianista ha començat la pretemporada amb una millor imatge que la passada campanya. El discurs de Marcelino sobre la defensa comença a prendre forma en el terreny de joc, ja que en dos partits disputats el València encara no ha rebut gol.

L’estrena del València no va permetre traure cap tipus de conclusió, donat que el rival, el Lausanne, era un equip molt fluix incapaç de competir front al conjunt del Túria. El compromís de hui ha confirmat les sensacions que ja es presentaren fa dos dies. Els jugadors del tècnic asturià ajuden en conjunt en les tarees defensives i d’aquesta forma faciliten les transicions tant defensives com ofensives, deixant molt pocs espais per a la creació rival.

Marcelino encara no compta amb els jugadors que conformaran la plantilla definitiva per a la temporada 2017-2018, però el nou entrenador ja ha imposat el seu estil i cap dels tres porters que han defensat la porteria blanquinegra ha hagut de arreplegar un baló del fons de la porteria. Les impressions són bones en els primers compassos d’aquest projecte que ja ha començat.