ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  CRÒNIQUES

Crònica de la Final des del COTIF: 0-0 el València cau en penals tot i fer un gran partit davant l’Atlètic de Madrid

Per Blanquinegres · 12 Agost, 2017

El València Sub 20 arribava a la final del COTIF 2017 on s’enfrontava a l’Atlètic de Madrid. Tan sols 80 minuts al davant per a poder aconseguir el títol d’este prestigiós torneig de L’Alcúdia. El partit arrancava amb clares ocasions per als dos conjunts, amb atacs constants i una gran intensitat durant tota la primera meitat, encara que cap dels dos aconseguia posar-se per davant. Esquerdo, anava a tindre una de les ocasions més clares del conjunt blanc-i-negre, però el baló acabava desviat a córner. Finalment els equips marxaven a vestidors amb un empat sense gols i amb 40 minuts més per buscar la victòria.

WhatsApp Image 2017-08-11 at 23.36.05 (1)

Ja en la segona meitat, el gol anava a continuar fent-se de rogar, i no anava a ser per no tindre ocasions. Tot al contrari, els dos equips tingueren bones oportunitats per a fer el gol de la victòria, però cap dels dos podia superar el porter rival. El públic animava i pressionava, confiant en el fet que el baló anava a acabar en el fons de la porteria en algun moment. A poc més de 5 minuts del final, el València ha pogut sentenciar el partit, però el xut acabava eixint per dalt de la porteria rival. Els últims minuts serien d’autèntica bogeria. El València buscava el gol desesperadament per a evitar la pròrroga, però l’Atlètic de Madrid aconseguia defensar totes les espentes blanc-i-negres. Finalment, el partit acabava 0-0 amb 20 minuts de pròrroga al davant, on el València continuaria en la mateixa línia. A més, l’àrbitre es tragaria un penal claríssim a 8 minuts del final. Ni la pròrroga seria suficient per a matar el partit, el qual es decidiria en penals. A l’hora dels penals la fortuna va estar de costat de l’Atlètic de Madrid que s’en va emportar el COTIF d’este any 2017. A continuació l’últim penal llançat per l’Atlètic de Madrid amb el definitiu 4-3 en la tanda.

WhatsApp Image 2017-08-11 at 23.36.05 (2)