+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València negocia per Negredo i Lim no s’oblida de Jackson Martínez

Per Alex Chardí · 31 Agost, 2014

Com contàvem en la vesprada d’ahir, Amadeo Salvo, Rufete i Kim Koh (home de confiança de Peter Lim) havien pres l’Ave des de l’estació de Joaquin Sorolla al voltant de les 11 del matí de dissabte i tornaven a la capital del Túria a les 21:15 de la nit.

El motiu era reunir-se a la ciutat de Madrid amb l’agent del davanter del Manchester City, Álvaro Negredo, tal com va avançar anit Cadena Ser. És el davanter que vol la Direcció Esportiva del València encapçalada per Rufete que considera que el golejador espanyol és la millor opció i ja li han explicat el projecte del nou VCF.

La intenció és que l’arribada de Negredo siga en qualitat de cedit amb una opció de compra al final de temporada, encara que el club anglés es mostra reticent a cedir al davanter i sí a traspassar-lo. El jugador veu amb molt bons ulls el desembarc a Mestalla després que la seua estada a Manchester se li haja complicat. El Real Madrid també ha tantejat l’operació els últims dies, però pareix que finalment l’equip de la capital no mourà fitxa pel seu ex canterà i podria anar a per Chicharito.

El València treballa amb una llista principal amb els noms de 6 davanters de garanties, entre els que estan presents Negredo i Jackson Martínez. De la resta, Chicharito, Mario Gómez o Rossi podrien ser les alternatives.

JACKSON MARTÍNEZ

El València negocia per Negredo, però Lim no s’oblida de Jackson Martínez, el seu desig personal. El magnat de Singapur te prevista una última ofensiva abans que finalitze el mercat. El Oporto vol que el seu jugador estrela es quede una temporada més, però una oferta de Lim podria fer canviar els plans de l’equip portugués. La passada setmana, els dragons van demanar 30 milions al Milà pel colombià, xifra amb la qual l’Oporto sembla que el valora.

pnatecha