+  FITXATGES  

El València s’interessa per Gerónimo Rulli

Per Alex Chardí · 28 Maig, 2015

El València està decidit a contractar un porter de plenes garanties per substituir a Diego Alves, almenys, fins a desembre quan estiga recuperat. El València ja té elaborada una llista amb diversos noms que agraden: porters joves de present i futur i porters experimentats. Mentrestant el València s’ha interessat per la situació de diversos porters, un d’ells Gerónimo Rulli, porter que juga a la Reial Societat.

La direcció esportiva del València treballa en l’opció Rulli, amb l’aval principal de Fabián Ayala que el coneix perfectament des que es trobava a les files d’Estudiantes de la Plata en la lliga argentina. El València ve seguint-lo des de fa més d’un any de la mà del ‘ratón’, de fet el València ja va intentar incorporar-lo el passat estiu, però finalment es va fitxar a Yoel.

La seua situació no és gaire fàcil, ja que pertany a un fons d’inversió que el té cedit en la Reial Societat a canvi d’una xifra baixa en concepte de cessió i sense opció de compra. Este fons d’inversió pertany en un 60% al Manchester City, pel que no es descarta que si no vénen el seu percentatge sobre el jugador, en un futur podria acabar jugant amb els citizens.

La Reial Societat havia negociat que es prorrogara la seua estança amb els ‘txuri-urdin’ per un any més, però encara no s’ha confirmat la seua continuïtat. El porter revelació de la Lliga es troba ara mateixa de vacances i haurà de decidir el seu futur, que abans d’estos moviments, desitjava seguir un any més amb la Reial Societat.